تقویم امروز

mod_vvisit_counterدیروز42
mod_vvisit_counterاین ماه316
mod_vvisit_counterکل بازدیدها50335

Illustrated Medical Dictionary ،  دیکشنری ویژه دانشجویان علوم پزشکی است که توسط The British Medical Association تدوین و منتشر گردیده است.فایل PDF این دیکشنری را می توانید از لینک زیر دریافت نمایید :

Illustrated Medical Dictionary

دریافت فایل

***

Dictionary of Medical Terms ، از سری کتاب های ترمینولوژی پزشکی است که دانشجویان می توانند فایل PDF آن را از لینک زیر درفت نمایند.

Dictionary of Medical Terms

دریافت فایل

افزودن نظر

.